Lead Crystal Batteries Logo

Een krachtige en snel oplaadbare accu is een Lead Crystal accu. Deze technologie bestaat uit loden platen en een gepatenteerde elektrolyt die stolt tijdens het opladen en daardoor geen giftige stoffen uitstoot. Het resultaat? Een veilige accu die zeer vriendelijk voor het milieu is en snel oplaad.

SNEL OPLAADBARE ACCU’S MET GARANTIE

Voor het gebruiksgemak is het belangrijk dat u over een snel oplaadbare accu beschikt. Lead Crystal accu’s zijn stuk voor stuk snel oplaadbare accu’s die perfect bestand zijn tegen piekbelasting en diepontlading. Door de extreem lange levensduur, 1600 laadcycli bij 80 procent ontlading, hoeven de accu’s minder vaak vervangen te worden. Bovendien kunt u deze accu’s 24 maanden op voorraad houden, zonder deze op te hoeven laden. Op iedere accu wordt drie jaar fabrieksgarantie gegeven.

DAAROM KIEST U VOOR LEAD CRYSTAL

Zoekt u een accu? Kies dan voor de snel oplaadbare Lead Crystal accu. U kiest dan automatisch voor:

  • Hoog gebruiksgemak
  • Drie jaar fabrieksgarantie
  • Zeer milieuvriendelijk

ANTWOORD OP UW VRAAG

U kunt eenvoudig uw bestelling voor een snel oplaadbare accu online plaatsen via de 'bestellen'-button. Op dit formulier is tevens ruimte voor het stellen van eventuele vragen. U ontvangt zo spoedig mogelijk reactie.

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>