Lead Crystal Batteries Logo

Elfa, ontwikkelaar van de hoogwaardige Lead Crystal accu’s, biedt u een duurzaam alternatief voor lood- en lithium accu’s. Lead Crystal accu’s laten andere soorten accu’s op gepaste afstand achter zich als het gaat om veilige, klimaatbestendige accu’s van de hoogste kwaliteit.

KLIMAATBESTENDIGE ACCU'S

Lead Crystal accu’s zorgen niet voor een schadelijke uitstoot of gevaarlijke vloeistoffen en zijn volledig volgens de ISO-certificering gefabriceerd. Door de langere levensduur hoeven de accu’s minder vaak vervangen te worden. Dit is direct al beter voor het milieu en betekent voor u lagere kosten op den duur. U kunt de klimaatbestendige Lead Crystal accu’s voor diverse toepassingen op de industriële markt gebruiken. Door de stevige en duurzame constructie zijn de accu’s bestand tegen een temperatuurbereik van +65°C. Bovendien krijgt u op de klimaatbestendige Lead Crystal accu altijd drie jaar fabrieksgarantie.

KORT SAMENGEVAT

Waarom kunt u vertrouwen op Lead Crystal accu’s?

  • ISO gecertificeerd
  • Geschikt voor diverse toepassingen
  • Te gebruiken bij een temperatuur tot +65°C

ONTVANG INFORMATIE

Kiest u ook voor klimaatbestendige Lead Crystal accu's? Geef uw keuze dan direct online door. Dit doet u eenvoudig door op de 'bestellen'-button te klikken. Blijf niet met onduidelijkheden zitten, maar maak gebruik van de ruimte op het formulier om informatie op te vragen of uw vraag te stellen.

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>