We zeggen nogal wat: Lead Crystal®-accu’s zijn de best presterende loodaccu’s ter wereld. Die claim kunnen we hard maken. Sterker nog; we durven zelfs te stellen dat deze accu’s, als we naar de ‘total costs of ownership’ kijken, in alle gevallen de beste oplossing zijn. En voor wie prestaties ook in overdrachtelijke zin wil zien, is het goed te weten dat Lead Crystal®-accu’s ook op het gebied van duurzaamheid als allerbeste presteren. De accu is voor minstens 99% recyclebaar en stoot geen gevaarlijke zure dampen uit (onderzocht door Technische Universiteit Eindhoven).

LEAD CRYSTAL®-ACCU'S PRESTEREN BETER 

Lead Crystal®-accu’s zijn zeer degelijk, enorm flexibel in gebruik en presteren onvergelijkbaar goed. De accu’s kunnen diep worden ontladen, hebben een lange levensduur en kunnen enorm vaak worden ontladen. De accu blijft presteren, ook bij extreme temperaturen. Keer op keer herstelt de accu zich tot de volledige nominale capaciteit.

LEAD CRYSTAL®-ACCU'S BESCHIKKEN OVER UNIEKE TECHNOLOGIE

Alle Lead Crystal®-accu’s beschikken over een unieke microporeuze hoog absorberende mat (AGM) en over lood-calcium-selenium-platen met een hoge zuiverheidsgraad. De veilige SiO2-elektrolytoplossing stolt in een wit kristallijn poeder wanneer de accu opgeladen wordt. Deze techniek werd ontwikkeld in Zuid-Afrika en heeft inmiddels wereldwijd zijn waarde bewezen.

LEAD CRYSTAL®-ACCU'S ZIJN SCHONER ÉN VEILIG

De accu’s bevatten veel minder zuur, geen cadmium en geen antimoon. Bovendien zijn Lead Crystal®-accu’s tot 99% recyclebaar (we werken keihard om daar 100% van te maken) en zijn geclassificeerd als niet-gevaarlijke goederen voor vervoer. Ook in het vliegtuig.    

LEAD CRYSTAL®-ACCU'S ZIJN BREED TOEPASBAAR

Lead Crystal®-accu’s worden wereldwijd toegepast in de telecom-industrie, binnen ups-systemen, binnen de petrochemie en defensie. Op veel plaatsen waar men werkt aan duurzame energie (wind & zon) wordt de Lead Crystal®-accu toegepast. Maar ook in de gezondheidszorg, binnen productie- en transportbedrijven en overal waar het draait om elektrische beweging (van rolstoel tot golfkar).

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>