Lead Crystal Batteries Logo

Elfa is ontwikkelaar van Lead Crystal accu’s, een duurzame accu voor dagelijks gebruik. Dit is het perfecte alternatief voor bijvoorbeeld lood- en lithium accu’s, omdat Lead Crystal accu’s groener en veiliger zijn en wel tot drie keer langer meegaan. U hoeft deze duurzame accu’s dus veel minder vaak te vervangen, wat prettig is voor het milieu en uw portemonnee.

DUURZAME OPLOSSING

Een duurzame accu kenmerkt zich door het gebruik van betere materialen. Lead Crystal accu’s zijn, dankzij de stevige en duurzame constructie, geschikt voor diverse toepassingen op het gebied van onder andere noodstroom voeding, zonne-energie, telecommunicatie en windenergie. Door de opslagcapaciteit, hoge aantal ontladingscycli en het extreme temperatuurbereik van -40°C tot + 65°C, is de Lead Crystal accu een kostenefficiënte oplossing in elke situatie.

DE VOORDELEN VAN DE LEAD CRYSTAL DUURZAME ACCU

  • Gaat tot drie keer langer mee
  • Beter voor het milieu
  • Hoge aantal ontladingscycli

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen? Dan kunt u deze stellen op het online formulier. Hier kunt u tevens aangeven in welke duurzame accu u geïnteresseerd bent. Zo ontvangt u gedetailleerde informatie op maat.

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>