Lead Crystal Batteries Logo

Er zijn diverse accu’s op de markt die u kunnen voorzien van een hoge accucapaciteit, maar alleen Lead Crystal accu’s kunnen u voorzien van een hoge accucapaciteit én een langere levensduur. Als u kiest voor Lead Crystal accu’s, dan kiest u bovendien voor een veiliger en groenere accu die uitermate geschikt is voor het gebruik in extreme temperaturen tussen de -40°C en + 65°C.

DE ACCUCAPACITEIT DIE U WENST

Met een levensduur tot maximaal achttien jaar is de Lead Crystal accu bijzonder in zijn soort. Dankzij de extreem langzame zelfontlading is het ook mogelijk de accu tot twee jaar lang in opslag te houden, voordat u de accu gebruikt. Dit heeft geen enkel gevolg voor de levensduur van de accu. De accucapaciteit loopt uiteen van 4 tot 3000 Ah accu met een voltage tot 12V. Welke accucapaciteit u ook wenst, er is altijd een Lead Crystal accu beschikbaar voor uw situatie.

STEL UW VRAAG

Heeft u een vraag over de accucapaciteit van Lead Crystal accu’s of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt dit eenvoudig online doorgeven door uw gegevens en voorkeur op het formulier achter te laten. U ontvangt zo spoedig mogelijk de informatie die u wenst.

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>