Lead Crystal Batteries Logo

Accu’s die recyclebaar zijn? Alle Lead Crystal accu’s kunnen tot 99 procent hergebruikt worden. Elfa, de ontwikkelaar van Lead Crystal accu’s, zet zich al jaren in voor de verbetering van ons milieu en onze levenskwaliteit. Als expert op het gebied van batterijen, accu’s en licht heeft Elfa een milieuvriendelijke accu in het assortiment: een Lead Crystal accu die volledig recyclebaar is.

EEN GROENERE ACCU BESTAAT NIET

Lead Crystal accu’s presteren in alle opzichten beter dan conventionele accu’s. Ze gaan tot vele malen langer mee dan andere accu’s, waardoor ze dus minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook beter voor het milieu. Zijn er nog andere voordelen aan de Lead Crystal accu’s die recyclebaar zijn? Ja, want er komen geen gevaarlijke gassen vrij. Het gehele proces is ISO gecertificeerd, wat ondersteund wordt door Greenpeace. Daarnaast laden de Lead Crystal accu’s sneller op. Ze kunnen volledig ontladen om vervolgens weer razendsnel opgeladen te worden, zonder dat dit schadelijke gevolgen heeft voor de levensduur.

BESTEL DIRECT ONLINE

Wilt u ook zo snel mogelijk beschikken over een accu die recyclebaar is? Vul online het formulier in. U kunt hier eveneens eventuele vragen stellen. U zult spoedig een uitgebreid antwoord ontvangen.

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>