Lead Crystal Batteries Logo

Een 80 Ah accu, 100 Ah accu of 120 Ah accu? U vindt altijd een Lead Crystal accu die aan u wensen voldoet. De accucapaciteit van de Lead Crystal accu’s is zeer uiteenlopend, van 4 tot 300 Ah, maar worden allemaal onder ISO normering gefabriceerd en zijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen.

HET GROENE ALTERNATIEF

Lead Crystal is een onderdeel van Elfa, expert op het gebied van batterijen, accu’s en licht voor de industriële markt. Bent u op zoek naar een 120 Ah accu? Deze importeur levert alleen producten van de beste kwaliteit. Kiest u voor een120 Ah Lead Crystal accu, dan weet u zeker dat uw apparatuur is voorzien van permanente stroomtoevoer. Bovendien zijn al onze accu’s onderhoudsvrij, volledig recyclebaar en bestand tegen piekbelasting en diepontlading. U ontvangt altijd maar liefst drie jaar garantie.

ONTVANG VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Bent u benieuwd of een 120 Ah Lead Crystal accu geschikt is voor uw situatie? U kunt eenvoudig online uw vraag stellen onder het kopje 'bestellen'. Geef direct aan om welk specifiek type het gaat, dan wordt u zo spoedig mogelijk voorzien van gedetailleerde productinformatie.

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>