Elfa Elementenfabriek is importeur, groothandel en full-service specialist in licht en spanning. Elfa biedt topproducten, diensten en adviezen voor de industriële markt en vertegenwoordigt een grote variatie aan merken. Voor zowel standaard producten als specials voor specifieke, soms unieke, toepassingen. En bij alles wat we doen, gaan we voor het maximale. Kortom: Elfa, Maximum Energy.

Het bedrijf biedt een breed en diep assortiment batterijen, accu’s, laders, conditioners, lantaarns, mobiele en specialistische verlichting van alle toonaangevende merken. Met specials en een eigen assemblagewerkplaats kan Elfa zelfs maatwerk tot elk detail leveren.

Elfa is al meer dan een eeuw een familiebedrijf waarin de opgedane kennis en ervaringen overgaat van vader op zoon. Alle kennis opgedaan sinds de oprichting, is dus volop binnen het bedrijf aanwezig en daarmee één van de hoofdpijlers onder de maatwerkdienstverlening. Om u het beste product en advies te kunnen bieden, zorgt Elfa ervoor altijd als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen, technieken en toepassingen. Niet verwonderlijk dat Elfa vanaf het prille begin betrokken was bij de introductie van Lead Crystal®-accu’s in Europa.

copyright ® 2014 all rights reserved   /   site by Dim   /   legal disclaimer


www.twigasafari.com < /div>